Kijk voor meer informatie over mij op LinkedIn

Privéles

Franseles7De docent heeft veel ervaring met individueel onderwijs en in kleine groepen, hierbij wordt het leren van de Franse taal een op persoonlijke manier aangeboden. Hierbij kan het tempo van de cursist worden bepaald en gerespecteerd, wanneer er bijvoorbeeld goede progressie in een bepaald onderwerp is, hoeft daaraan niet langer intensief aandacht besteed te worden.

 

De docent

Als ervaren en bevoegd docent Frans heb ik op een particuliere school in kleine groepen lessen gegeven. Tijdens de opleiding aan Fontys Hogescholen te Tilburg (voormalige Moller instituut) heb ik verschillende stages gelopen die mijn kennis en vaardigheden hebben verbeterd. Een verblijf in Frankrijk van drie maanden in Rennes hebben mijn passie voor Frankrijk en de taal voorgoed aangewakkerd.

 

Lesmateriaal

Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan de hand van een lesmethode ofwel met op maat gemaakt materiaal. Een combinatie van deze twee is gebruikelijk. Het lesmateriaal is niet in de cursusprijs inbegrepen, de kosten van een werkboek bedragen ongeveer 25 à 30 euro. Deze werkboeken zijn specifiek gericht op communicatief Frans, wat wordt aangevuld met heldere uitleg van de grammatica en extra materiaal in de vorm van actuele artikelen.

We streven ernaar zoveel mogelijk lesmateriaal op maat aan te bieden en daarbij rekening te houden met uw eigen inbreng en wensen.

 

Lestijden

In principe van maandag tot en met donderdag tussen 19:00 en 22:00. Afwijkende lestijden zijn mogelijk in overleg.
inbreng en wensen.

Direct contact opnemen

...